2014-08-29 10:05:44• hírek • Blikk.hu

Claudia az első randin tudta: Ákos az igazi

Liptai Claudia megtalálta az igazit! A szerelemtől ragyogó színésznő hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg párjával, Horváth Ákos színésszel közös képét, amelyen meghitt csókot kap az arcára a műsorvezető. Claudia sugárzó tekintete mindent elárul; energikus, és modelleket megszégyenítő formában van.

Az év elején még a 14 évvel fiatalabb Benjamin oldalán kereste az életre szóló szerelmet, de a kapcsolat nem lett olyan rózsás, mint ahogy indult, mindössze három hónapnyi együtt járás után véget vetettek a románcnak. Azóta csak pletykák keringtek szerelmi életéről, tegnap azonban végre tiszta vizet öntött a pohárba. A szerencsés férfi pedig nem más, mint a szombathelyi Weöres Sándor Színház társulatának tagja, Horváth Ákos. A férfinak van egy 17 éves lánya, Panna, akinek természetesen nem okozott meglepetést, hogy édesapja és a népszerű műsorvezető egy ilyen meghitt közös képen szerepel, sok boldogságot kívánt a párnak. A férfi egyébként még évekkel ezelőtt vált el lánya édesanyjától, akivel azóta is remek viszont ápol.

– Egyszerűen nem szeretne bujkálni, elege van belőle, hogy titkolóznia kell, ezért úgy döntött, hogy saját hivatalos oldalán közli a rajongókkal a jó hírt – mondta a színésznő közeli ismerőse. – Clau már az első-második randi után tudja, hogy ki az, akivel együtt szeretne lenni. Ha nem érzi a vonzalmat és a tüzet, inkább szélnek ereszti az ismerőst, hogy ne rabolják egymás idejét. Ákossal azonban hetek óta felhőtlen a viszony, így jobbnak látta, ha ő mondja ki, hogy szerelmes – tette hozzá a színésznő barátnője.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: