2014-10-30 13:42:45• hírek • (x)

CBA - jó árak és széles termékpaletta, közel hozzád

A CBA megbízható partner a mindennapokban: boltjaik mindig a közelben vannak és remek akciókkal várnak!

A CBA bolthálózat elnevezése Magyarországról származik, ahol az élelmiszerüzleteket ABC-nek nevezik és ennek a fordítottja lett a CBA, jelképezve az élelmiszerek és egyéb termékek sokszínűségét. A CBA üzletláncba tartozó élelmiszerboltok egy franchise-rendszert követnek, ami biztosítja számukra, hogy kiváló minőségű termékekhez juthassanak kedvező áron.

A hálózat ráadásul folyamatos fejlődésben van: egyre több megyében jelennek meg a CBA-boltok, a közeljövőben pedig a Szatmárnémeti CBA C+C-hez, azaz cash and carry bolthoz hasonló fog nyílni Arad megyében.

Szatmár megyében jelenleg 43 CBA üzlet található, ezért valószínűleg már sokan ismerik a hálózat boltjait és azok szolgáltatásait. Az élelmiszerboltok az egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem kell kilómétereket utaznia az embernek, hogy betérjen, ám a hipermarketekhez hasonlóan itt is igen csábító, sőt néha előnyösebb akciókkal várják a klienseket. Jellemző továbbá a más üzletekben ritkán előforduló kedvesség a kiszolgálók részéről. A CBA boltokban ugyanis nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a kiszolgálók barátságosak és szívélyesek legyenek, hiszen ez is sokat hozzátesz a vásárlók elégedettségéhez.

S bár a CBA boltokba a hónap bármelyik napján érdemes betérni, általában minden hónap 10-én veszi kezdetét az árengedmények időszaka és általban két héten keresztül tart. Ilyenkor még inkább érdemes beszerezni élelmiszereket, tisztítószereket, italokat és mindent, amire a háztartásban szükség lehet.

A CBA erős oldala a sok sajátmárkás termék is: ezek ára pénztárcabarát, minőségileg viszont a csúcskategóriába tartoznak. A kitűnő minőség és az alacsony ár titka az, hogy a CBA saját termékeit megbízható hazai és külföldi vezető élelmiszergyártókkal állíttatja elő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: