2015-03-23 17:28:33• hírek • Kocsis Zoltán

Buszbaleset Szamoskóródon, közel két tucat sérült

Súlyos buszbaleset történt hétfő kora délután Szamoskóródon: ugyanazon busztársaság két busza ütközött össze. A balesetben közel két tucatnyi utas sérült meg, szerencsére többségük csak kisebb-nagyobb zúzódást szenvedett. A közúti forgalom órákig akadozott.

A baleset 15.30 körül történt Szamoskóródon, néhány méterre a falu végét és Kiskolcs kezdetét jelző tábla előtt. A szemtanúk és az utasok elmondása szerint az elől haladó Renault típusú busz, amely Erdőszádára szállította a megye egyik legnagyobb munkaadójának munkásait, megállt a buszmegállóban. Egy utas leszállt. Amikor a busz ismét útnak indult, a közvetlenül mögötte haladó, szintén Renault típusú busz beleszaladt. A sors iróniája, hogy nem csak a két busz típusa egyezik meg, hanem ráadásul mindketten ugyanazon társaság buszai...

Nem hivatalos információ szerint a mentősök összesen húsz személyt láttak el. Szerencsére egyik sérülés sem életveszélyes, a legsúlyosabb eset egy lábtörés, a fiatal férfit azonnal kórházba is szállították. A többieket különböző súlyosságú zúzódásokkal, felszíni sérülésekkel láttak el.

A baleset miatt a 193-as úton a közúti forgalom órákig akadozott. Adott pillanatban a felgyülemlett kocsisor Apáti közepéig ért.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: