2015-11-29 09:56:26• hírek • Szatmár.ro

Büntetőpárbaj döntött az idei Partium Kupán

Hihetetlenül izgalmas volt a Sentierri és a Golissimo csatája a döntőben.

A Szatmár Megyei RMDSZ és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés szombaton szervezte meg a nagy hagyománnyal rendelkező Partium Kupa kispályás focitornát. Ennek színhelye a Johann Ettinger Német Líceum udvarán található fedett műfüves focipálya volt.

A csapatok először két csoportban játszottak. Az A csoportban a Sentierri 7, a Golissimo 5, az Elite Fc 2, a DITL pedig egy pontot szerzett. A B csoportot a Ramaco nyerte 9 ponttal, a Zöld Sasok 6, a Géresi MIK 3, a Szatmári MIK pedig 0 pontot szerzett.

A két csoport első két helyezettje jutott tovább. Előbb a Golissimo győzte le a Ramaco FC csapatát és jutott a döntőbe, majd a Sentierri a Zöld Sasokkal küzdött meg és győzte le őket. A 3-4 helyért a Ramaco a Zöld Sasokkal játszott, az összecsapást a Ramaco nyerte.

A döntő nagyon izgalmasra sikerült: az első percekben gólt szerzett a Sentierri, rövidesen egyenlített a Golissimo, a meccs lefújásáig pedig nem született újabb találat, úgyhogy következtek a büntetők. A párbajt 3-2 arányban a Sentierri nyerte.

A XVI. Partiumi Focikupa gólkirálya a Ramaco csatára, Gava Zenoviu lett 8 találattal. Különdíjat kapott a kupa legtapasztaltabb játékosa, Szirmay Sándor is. A díjakat Muresan István MIK-elnök és Pataki Csaba szenátor, a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke adta át.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: