2008-05-27 15:16:39• hírek • Szatmar.ro

Britney újra a régi?

 Britney Spears egy nemrégiben megrendezett partyn ismét csinos, vonzó nőként tűnt fel.

A napokban tért haza Costa Rica-i nyaralásáról Britney Spears, ahol Mel Gibson-nal és családjával pihent együtt - a jelek szerint nagyon is jót tett neki a kikapcsolódás, no és a tény, hogy mostanság újra egyre több időt tölthet két kisfiával.

 Britney az Ed Hardy-üzletlánc tulajdonosa, Christian Audigier ötvenedik születésnapi party-ján jelent meg a minap, méghozzá remek formában. Csinos, fekete kisestélyit viselt, amely nagyon előnyösen állt rajta, és egész este felhőtlenül mosolygott.

A bulira Britney-t édesapja - és hivatalos gyámja -, Jamie Spears, valamint újdonsült párja, bizonyos Jason Trewick is elkísérte. Az énekesnő új lovagjáról egyébként egyelőre annyit tudni, hogy állítólag már évek óta ismerik egymást Britney-vel - és a popsztár édesapja is szimpatizál a fiúval.

Ha a forrásnak hinni lehet, még valaki jelen volt a nagyszabású party-n, akit azonban az apja nem szívesen engedett Britney közelébe - ez pedig Michael Jackson. A papa ugyanis attól fél, hogy lányára rossz befolyással lehet a fantasztikus sikert elért, ám pár éve gyermekmolesztálási pere miatt Bahrein-be költözött énekes. A születésnapi bulira egyébként olyan sztárok is meghívást kaptak, mint Mena Suvari, Snoop, Pamela Anderson vagy Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője.

ma.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: