2009-03-04 20:17:06• hírek • MTI/AP

Britney öt év után újra turnézik

 

Öt éve első turnéját kezdte meg Britney Spears New Orleansban. Az utóbbi időben hullámhegyet és hullámvölgyet megjárt énekesnő a helyi Arénában csaknem telt ház előtt lépett színpadra kedd este.

Circus elnevezésű turnéjának nyitókoncertjét hatalmas ovációval fogadta a közönség. A rajongók együtt énekelték a 27 esztendős szupersztárral legnagyobb slágereit. Ezek közül elhangzott többek között a Womanizer című legutóbbi albumának több dala, valamint az immár klasszikusnak számító Baby One More Time című száma.

A szervezők mindent bevetettek: voltak akrobaták, táncosok a koncerten. A tudósítások szerint az énekesnő nem túl sokat kommunikált a közönséggel, többnyire megelégedett azzal, hogy megköszönte a lelkes ünneplést, sikoltozást.

 

Britney Spears magánéleti problémái, egyebek között sikertelen házassága miatt öt éven át hiányzott a koncertpódiumokról. A múlt év decemberében megjelent Circus című lemeze azonban ismét a csúcsra juttatta. A korongból 1,3 milliót adtak el eddig, a Womanizer című dal listát vezetett, a címadó sláger (Circus) pedig az ötödik lett a listán.

A most kezdődött turné során Britney az Egyesült Államok 27 városában ad koncertet, majd júniusban Európában folytatja a turnét, s egyebek között többször fellép a londoni 02 Arénában is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: