2014-04-16 18:45:28• hírek • Blikk.hu

Börtönéről vallott UFO Zsolti

A börtönben a legrosszabb az elfeledettség érzése. Annak is örültem, amikor a Blikk írt rólam - kezdte élménybeszámolóját Varga Zsolt, akit 2012. április 11-én tartóztattak le kerítés vádjával.

- De nem tepertek le a kommandósok. Két civil nyomozó ébresztett. Házkutatást tartottak, majd kérték, menjek velük. Udvariasak voltak - emlékezett az UFO popegyüttes vezetője, aki a Venyige utcai börtönbe került.

- Méghozzá szigorított fegyház fokozatba. Napi 23 órán keresztül be volt zárva a zárka ajtaja, és hetente csak kétszer lehetett zuhanyozni, de ott bent nem UFO Zsolti voltam, a popzenész, hanem simán Zsolt, a lakótelepi fiú. A fegyőröknek pedig V. Zsolt, hiába kértem, hogy BV. Zsoltinak szólítsanak - próbált viccelődni a rapper, aki nemrég a bíróságon tudta meg, hogy immár szabadon védekezhet.

- De bármikor visszakerülhetek, mert az ügyészség megfellebbezte a bíróság döntését - magyarázta. - A szabadulásom szinte sokkhatásként ért, és jól le is betegedtem. Az első vírus, ami szembejött velem idekint, ledöntött.

A Napolaj című sláger előadója elismerte, a börtönben voltak mélypontjai.

- Ott bent minden nap nehezen indul, de azt nem tudtam, mikor durvul el bennem a bezártság pszichés folyamata. Voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, nem bírom tovább, de valahogy átlendültem ezeken - mondta Zsolt, aki egy 18 négyzetméteres zárkán osztozott három másik fogvatartottal. - 2012 nyarán kiszámoltuk, hogy fejenként 1,8 légköbméter a magánszféránk. Az a nyár maga volt a pokol. Amikor kint 40 fok volt, bent ötven. Kisgatyában ültünk az ágyakon, és lavórból locsoltuk magunkat.

A hír itt nem ért véget! A folytatás a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: