2014-04-01 09:19:09• hírek • Blikk.hu

33 millió forintot követelnek Delhusa Gjontól

Kis híján földönfutóvá tett egy családot Delhusa Gjon - legalábbis ezt állítja D. Miklós! Az eMeRTon-díjas énekes csaknem húsz évvel ezelőtt eladott egy budapesti közgazdásznak egy olyan szentendrei házat, amely per alatt állt.

D. Miklós az elmúlt évek során rengeteget szenvedett azért, hogy ma magáénak mondhassa az ingatlant, és ebben a szenvedéstörténetben állítása szerint Delhusa főszerepet játszott. Pontosabban játszik a mai napig, mert az ügy még nincs lezárva. D. Miklós 33 millió forintot (475 ezer lej szerk.) követel Delhusától.

- Amikor Delhusa és én 1994 novemberében aláírtuk a foglalószerződést, ő már akkor tudta, hogy a házért, amelyben most is lakom, tulajdonjogi pert indítottak, de erről nekem egy szót sem szólt. Egy hónappal később, amikor már az adásvételit írtuk alá, akkor említette csak, hogy per alatt áll a ház. Akkor és ott Delhusa a szavát adta rá, hogy ő majd állja ennek a tulajdonjogi pernek a jogi következményeit, sőt ezt szerződésbe is foglaltuk. Azt mondta, hogy ez a per semmiség, hamar lezajlik, és nekünk semmi gondunk nem lesz vele. Hát nem így lett - magyarázta a Miklós, aki több mint 33 millió forintot áldozott a házra.

- Mi jóhiszeműen megvettük a házat, közben elkezdődött a tulajdonjogi per. Ennek az évekig húzódó jogi hercehurcának 2012-ben a Legfelsőbb Bíróság pontot tett a végére; döntése értelmében Delhusának nem volt joga eladni nekem a házat, mert nem az ő tulajdonában volt - mondta D. Miklós. Most újra meg kellett vásárolják a szentendrei házukat, amelyet 1994-ben egyszer már megvettek.

Miklós ezek után beperelte 33 millióra Delhusát, hiszen tőle vásárolta a házat, de általános elképedésére első fokon elvesztette a pert - természetesen fellebbezett.

A hír itt nem ért véget! Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: