2014-10-02 02:51:51• hírek • Blikk.hu

Bódi Sylvi: Utoljára vetkőztem!

12 évvel ezelőtt egy Playboy címlappal kezdődött a modellkarrierje, és most azzal is fejeződik be Bódi Sylvinek, aki smink, belőtt haj és mindenféle kiegészítő nélkül állt egy híres ausztrál fotós elé, hogy megmutassa, milyen az igazi, meztelen, naturális Bódi Sylvi a természet lágy ölén.

A modell ezzel a fotósorozattal búcsúzik az elmúlt húsz évtől, mert új fejezet kezdődik az életében.

Sylvi hónapokig gondolkodott azon, hogy igent mondjon-e a lap felkérésére, élete ugyanis már teljesen új irányt vett, a közszereplés egyre távolabb áll tőle. Szerencsére rábólintott egy utolsó fotózásra, így ismét megcsodálhatjuk, milyen tökéletes formában van.

- Az indokolatlan szereplésből úgy érzem, már kinőttem. Az elmúlt évek alatt annyi féle stúdió fotózásban volt részem, hogy most szerettem volna egy másik énemet megmutatni. Mint minden nagyobb döntés előtt, úgy most is kikértem a szeretteim véleményét, támogattak, zöld utat kaptam tőlük. Hónapokig ezen gondolkodtam. Azt akartam, hogy ennek a fotósorozatnak különleges mondanivalója legyen. Ha nem lett volna mit megmutatnom, akkor nem vállaltam volna el. Az elmúlt öt év élményeit szerettem volna visszaadni, a természet közelségét, a naturális dolgokat, a szörföt, a vizet, a hullámokat és az egyszerűséget, ezért egy szörfös nyaralásom végén készültek rólam a képek. Különlegessége, hogy nem volt rajtam smink, nem ültem a fodrásznál órákig, és nem voltak szakemberek, akik „megkomponáltak".

A fotókon a 33 éves természetes Bódi Sylvi van abban a közegben, amelyben a legjobban érzi magát! - mesélte fotózása részleteit Sylvi, aki elégedett az eredménnyel.

A cikk folytatásáért kattintson ide és a Blikk.hu-n elolvashatja!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: