2013-05-14 13:05:06• hírek • Szatmár.ro

Bianco Milano – Fagylaltozó Szatmárnémeti szívében

Autentikus olasz fagyalaltozó nyitotta meg kapuit az elmúlt hétvégén Szatmárnémeti régi főterén, a Szabadság (Libertatii) téren.

A gelato az egyik legismertebb és legkiválóbb minőségű itáliai termék, amely valódi, friss gyümölcsből, szárított magvakból, párlatokból és más természetes anyagokból készül tejszín, tej és cukor hozzáadásával.

Ugyanilyen finom desszert kapható Szatmárnémetiben is, a Bianco Milanoban, amelynek hivatalos megnyitójára május 10-én, pénteken került sor.

A Bianco Milanoban a fagylaltok olasz alapanyagokból, olasz kézműves recept szerint, az olasz mesterek fortélyait ellesve készülnek - aromájuk maguktól alakulnak ki, hiszen nincs szükség aromatizáló anyagok vagy egyéb adalékok hozzáadására. A kínálatban számtalan remek ízt fedezhetünk fel és a hagyományokhoz való ragaszkodásnak köszönhetően a gyümölcsök minden zamata érződik a gombócokon.

A Bianco Milano megnyitója alkalmából május 11-én, szombaton 10 órától számtalan meglepetéssel készült a szatmáriaknak a Szabadság téren (P-ta Libertatii). Vetélkedők, vidámság és sok-sok adag finom fagylalt várta az érdeklődőket délelőtt 10 és 18 óra között.

Eljött a Zurli (kobold) csapat is, amely vidám percekkel várta barátait, elsősorban a gyerekeket. Itt volt a kobold kislány, a műsorvezető Mirela Retegan, a Jóságos tündér, a Tura Vura, Zdraganel és Clopotel is, akik vetélkedőkkel, színdarabokkal és játékokkal kedveskedtek kicsiknek és a nagyoknak egyaránt.

Közben a Bianco Milano ízletes fagylaltjait és fagylaltkülönlegességeit is megkóstolhatták a járókelők. Az új fagylaltozó amellett, hogy fagyasztott desszertek széles kínálatával várja vendégeit, barátságos és hangulatos légkörbe fogadja azokat.

„Sokan abban a tévhitben élnek, hogy a gelato a fagylalt olasz megnevezése, pedig a gelato egy olasz fagyasztott desszert, amely aromatizáló anyagok vagy egyéb adalékok hozzáadása nélkül készül. Azért is nyitottuk meg az autentikus olasz fagyizót, hogy eloszlassuk ezt a tévhitet és megismertessük a lakosságot a prémium minőségű csemegékkel" - nyilatkozta Maurizio Indiano, a Milano Bianco menedzsere.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: