2012-08-14 09:17:46• hírek • Blikk.hu

Bochkor Gábor a Mokkában

A csatornánál ismerősként fogadják, zsűritag volt a Megasztárban.

Nem sokáig kell már munkanélküliként lábat lógatnia otthon Bochkor Gábornak! A Blikk úgy tudja, a parkolópályára került rádiós a TV2 képernyőjére tér vissza, méghozzá a Mokka műsorvezetőjeként.

Mint arról a Blikk beszámolt, egy hete nem csendült fel a Bumeráng szignálja a Neo FM-en, mivel a rádió stábja hétfőn azonnali hatállyal beadta a felmondását. Emiatt Bochkor is munka nélkül maradt, ám mielőtt még nagyon elkezdhetett volna unatkozni, a hirtelen jött kényszerszabadságát hamarosan újra felválthatja a korai kelés. A Blikk hetekkel ezelőtt megírta, hogy Bochkor Gábor a televíziózás felé kacsingat, s úgy hírlik, a Mokka műsorvezetői közt próbálhatja ki magát.

Úgy tudjuk, a híresség nem sokkal azután kezdett tárgyalni a TV2-vel, miután kiderült, a Neo FM a közel 900 milliós tartozása miatt csődeljárást kezdeményezett. Bár korábban azt nyilatkozták, hogy a stáb szeretne együtt maradni, és talán máshol folytatni a Bumerángot, úgy tűnik, a produkció arca már nem tér vissza a mikrofon mögé, inkább a képernyőt választja.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: