2016-02-12 08:43:26• hírek • Blikk.hu

Beszólt a molett nőknek Bochkor Gábor

Sikeresen kiakasztotta hölgynemű hallgatóit Bochkor Gábor, aki az Önindító című rádióműsor csütörtöki adásában azt találta mondani, hogy „aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék".

A rádiós nem feltétlenül és kizárólag a nőkről beszélt, de mivel magvas gondolatai egy, Pierce Brosnan valóban jó súlyban lévő feleségét ábrázoló fotó kapcsán születtek, a hallgatók többsége úgy értelmezte, hogy a kapcsolatban elhízó hölgyeket ítéli el Bochkor - tudtuk meg a Borstól.

 

- Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről - mutatta be Bochkor a nagyközönségnek az egykori James Bond, Pierce Brosnan feleségét. - Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szeretem őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne. És tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: