2011-04-12 08:42:16• hírek • Balog Anita

Bennük tényleg ott az X-Faktor

A Traian Vuia iskola sporttermében léptek fel az X-Faktor sztárjai.

Erdélyi turnéjuk részeként Szatmárnémetiben léptek fel az RTL Klub tehetségkutatója által megismert és megszeretett sztárok: Shodeinde Dorka, Janicsák Veca, Takács Nikolas, a Summer Sisters, Vastag Csaba és az egyik mentoruk, Keresztes Ildikó. Talán a magas jegyár - 45 lej - volt az oka annak, hogy a koncertet csupán háromszázan nézték meg, az iskola sporttermének egynegyedét megtöltve, ám azt kijelenthetjük: az előadók így is apait-anyait beleadtak, hogy tehetségüket élőben is megmutathassák a közönségnek. A jelenlevők pedig nem csalódtak: bár egy órás csúszást kellett átvészelni, a türelmesek megkapták a jutalmukat, az igazi X-Faktor érzést. A Látványos színpadi világítás, a remek produkciók valamint a kedves és közvetlen énekesek produkciójáról még sokat fognak beszélni akik ott voltak, és nem csak azok, akik az első sorban állva le is pacsiztak az énekesekkel.

A művészek először egy-egy dallal indították be a közönséget, a több dalból álló koncertek sorát Shodeinde Dorka indította, akiről sem mozgásán, sem pedig hangján nem látszik, hogy megviselné a gyereknevelés.


Shodeinde Dorka a színpadon
Shodeinde Dorka a színpadon


A művészek közül volt aki a megszokott magas szintű előadást hozta, és voltak kellemes meglepetések is: a Summer Sisterses lányok a tévé képernyőjén ugyan elég ellenszenvesnek tűntek sokak számára, a koncerten barátságosak és közvetlenek voltak, dalaikkal pedig hamar bulis hangulatot teremtettek. Legtöbben a tehetségkutatón elhangzott dalokat adták elő, magyar és angol nyelvű énekszámok egyvelegét, mások már vadonatúj slágerüket is népszerűsítették. Keresztes Ildikó saját dalait is énekelte, nemrég aranylemezzé érett albumához a közönség nagy ovációval gratulált.

A megszokott magas színvonalat hozta Janicsák Veca, aki valóban annyira kedves, mosolygós és szerethető mint a képernyőn: rajongói plüssmacikkal dobálták meg koncertje közben, amikor pedig kieresztette a hangját - hát süket kellet legyen az, akinek nem lett libabőrös a karja. Wolf Katit is nagy ováció fogadta, a szexi anyuka a Hot Stuffot úgy énekelte, hogy az már tényleg a hot stuff kategóriába tartozott, és elénekelte új slágerét is, amellyel az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot fogja képviselni.

Nehéz eldönteni, hogy kit fogadott nagyobb visítás: Takács Nikolas-t vagy a tehetségkutatót megnyerő Vastag Csabát. Mindkét énekes a szokásos magas színvonalat hozta, a műsorokban elhangzott dalokból szemezgetve. A lányrajongók már a Nikolas fellépése után kicsit rekedtek voltak, de arra azért maradt erejük, hogy házassági ajánlatot tegyenek-e Vastag Csabának...


A Summer Sisters
A Summer Sisters


Wolf Kati
Wolf Kati


Janicsák Veca
Janicsák Veca


Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikó


Takács Nikolas
Takács Nikolas


Vastag Csaba
Vastag Csaba


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: