2015-09-04 11:36:24• hírek • Szatmár.ro

Bemutatták az Olimpia új felszereléseit

Szombaton játssza a múlt hétvégén megkezdett második ligás bajnokság első hazai meccsét az Olimpia labdarúgócsapata. Ennek kapcsán péntek délelőtt bemutatták a csapat két új mezét is. Az egyik - a kék alapon sárga csíkos - ugyan még csak készülőben van, így valószínűleg szombaton a Bihar FC ellen a fehér-kék-sárga mezben fognak játszani a fiúk.

Remekül kezdte az Olimpia csapata a bajnoki idényt: Resicabányán 5-0 arányban ütötték ki a házigazdákat, ezzel pedig a tabella első pozíciójából várják a szombati folytatást. Szombaton 11 órától a csapat a Bihar FC-t fogadja - ők hazai pályán 2-0 arányú vereséget szenvedtek a FC Mioveni ellen.

A hazai mérkőzés kapcsán péntek délelőtt bemutatták a sajtó képviselőinek a csapat két új mezét, ám ezekből csak az egyik készült el. Ez pedig a fehér színű felszerelés, amelyen sárga-kék csíkok jelzik, hogy mégiscsak az Olimpiáról van szó. A bemutatkozó alkalmával több újságíró is szóvá tette: a fehér mezen a sárga szám meglehetősen nehezen felismerhető, főleg a tribünről. A kék és sárga csíkos mezzel kisebb gondok vannak, ugyanis a hátára ragasztott sárga szám kissé átlátszóvá válik, a sárga csíkok pedig erősebben látszanak rajta. A kapusok sötétkék-sága szerelésben fognak játszani.

"Nehéz meccs lesz a Bihar FC elleni, hiszen minden meccs nehéz, amikor a bajnokság elején először lépünk a hazai közönség előtt pályára. Ennek ellenére bízom a győzelemben és abban, hogy a fiúk a meccs ideje alatt elfelejtik, hogy egy ideje nem utalták át a fizetésüket" - mondta Csík Tibor, a csapat vezetőedzője.

Az Olimpia csapata

A kék mezek még készülnek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: