2008-04-21 19:59:17• hírek • Szatmar.ro

Fotópályázat indul

 A Szatmár.ro fotópályázatot hirdet Szatmárnémeti, az én városom címmel.

A Szatmár.ro fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára ifjúsági és felnőtt kategóriában. Fényképezd le a város jellegzetes vagy kevésbé ismert részeit, és légy te az, ki megnyeri az értékes nyeremények egyikét.

A pályázat célja: felhívni a figyelmet a tehetséges szatmári fotósokra, valamint bemutatni fotóikon keresztül a város legszebb részeit, olyan városrészleteket, melyek vonzóak lehetnek a Szatmárnémetibe látogatók számára is.

A fotópályázaton való részvételhez nem kell mást tenned, mint digitális formátumban beküldeni maximum 3 db. 1024x768-as felbontású fotót, amelyet a városban készítettél, a jatek@szatmar.ro e-mail címre, amiben sziveskedjenek feltüntetni teljes nevüket és telefonos elérhetőségüket.. Jelentkezéseket május 3-ig fogadunk el. Az e-mailben kérjük feltüntetni a teljes nevet, telefonszámot és életkort.

A felnőtt kategória (18 év feletti) nyertesét, egy kétszemélyes hosszú hétvégével jutalmazzuk a Nyíregyházi Sóstó üdülőhelyen. A második és harmadik helyezettet Ilyés Gyula polgármester meghívja egy vacsorára a No Pardon Pub vendéglőbe.

Az ifjúsági kategória (18 év alatti) győztese egy Nokia 2610-es mobiltelefonnal gazdagodik, míg a második és harmadik helyezetteket Szatmár.ro-s pólóval ajándékozzuk meg.

Kalandra fel!

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: