2010-05-04 13:41:23• hírek • Szatmar.ro

Bemutatjuk az első fotókat

Két hete, április 22-én hirdette meg a Szatmár.ro azt a fotópályázatot, amelyet a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatallal közösen szervez. Eddig 35 kép érkezett szerkesztőségünkbe, amelyből 10-et most bemutatunk.

Felhívjuk figyelmeteket arra, hogy értékes nyeremények várják az első három díjazottat, érdemes tehát kézbe venni a fényképezőgépet és kattintgatni vele. A verseny nem követeli meg a szakképesítést, nem kell 20 évben a szakmában dolgozó fényképésznek lenned. Az elvárás csak annyi, hogy a képeid Szatmárnémeti szépségét kell tükrözzék, valamint meg kell feleljenek bizonyos elvárásoknak. Ilyen például az, hogy szélességük legalább 1600 pixeles felbontású kell, hogy legyen, nem lehetnek kollázsok és panorámaképek sem.

Egy pályázó maximum öt képpel indulhat a versenyen és a jelentkezéssel egyúttal azt is elfogadja, hogy ezekkel a képekkel a Szatmár.ro és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal szabadon rendelkezhet. Természetesen mindezt nem ingyen várjuk el tőletek. A legjobb ötven képből a Városnapokon kiállítást szervezünk, az első három díjazott pedig pénzjutalomban is részesül. Az első helyezett 500 euró, a második 300 euró, míg a harmadik helyezett 200 euró értékű vásárlási utalványt nyer, amellyel fotós felszereléseket vásárolhat.

A későbbiekben a legjobb fotók a Szatmár.ro hírportálra digitális képeslap formájában is felkerülnek majd, így szélesebb réteg is megismerheti tehetségedet. A város polgármesteri hivatala pedig nyomtatott képeslap formájában is forgalomba hozza majd fényképeidet, illetve városunkat népszerűsítő prospektusokhoz is felhasználják, természetesen neved feltüntetésével. Érdemes tehát jelentkezned! Nincs mit veszítened, nyerned viszont annál többet.

Amennyiben csatlakozni kívánsz az eddigi beküldők soraihoz, képeidet a jatek@szatmar.ro e-mail címre küld el május 23-ig. A zsűri elbírálása után, május 25-én közöljük az eredményt. A zsűrit a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal képviselői, a Szatmár.ro képviselői, illetve fotós szakemberek alkotják.


Ferenczi Edina fotója

Ferenczi Edina fotója

Ferenczi Edina fotója

Ferenczi Edina fotója
Ferenczi Edina fotói


Habarics Ilona fotója

Habarics Ilona fotója

Habarics Ilona fotója

Habarics Ilona fotója

Habarics Ilona fotója
Habarics Ilona fotói


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: