2016-04-29 17:02:52• hírek • Kocsis Zoltán

Bebiztosítaná osztályozós helyét az Olimpia, legyőzné végre a Tatrangot

Remekül szerepel eddig az alsóházi rájátszásban az Olimpia labdarúgócsapata, két győzelem mellett egy döntetlen ugyanis a mérlege. Ezt a sorozatot szeretnék folytatni szombaton a Tatrang ellen 11.00 órai kezdettel. Egy újabb győzelem újabb komoly lépés lenne legalább az osztályozót jelentő harmadik hely megtartására. És egy premier is lenne egyben.

Az Olimpia ugyanis az idei szezonban nem tudta legyőzni a Brassóhoz közeli kisváros csapatát: szeptemberben 2-2 lett ott, decemberben pedig 1-1 itt, Szatmárnémetiben. A szurkolók azonban most méltán reménykedhetnek szatmári győzelemben. Egyrészt, mert a Tatrang legutóbbi öt meccsén nem tudott nyerni, a rájátszásban gól nélküli döntetlent játszott a Kolozsvári U ellen, kikapott a Ramnicu Valceától és 1-1-es döntetlent ért el Resicabánya ellen.

A csoport messze legharmatosabb csapata elleni döntetlen kiverte a biztosítékot Tatrangon, három játékost, Calin Padurarut, Robert Vasiloit és Alin Damiant kirakták a keretből. Dorin Perianu kapus továbbra is sérüléssel bajlódik.

A szatmári oldalon viszont rózsásabb a helyzet, miután az Olimpia legyőzte a Pankotát (1-0) és a Kolozsvári U-t (3-1), majd 1-1-es döntetlent játszott Ramnicu Valceán. Ezzel a sárga-kékek tartják harmadik, osztályozót jelentő helyüket. A biztos bennmaradást jelentő 2. helytől 4 pontos a lemaradás, a biztos kiesést jelentő 4. helyhez képest egy pont a gárda előnye.

Jelen állás szerint az Ilfov megyei Balotesti lenne az Olimpia ellenfele az osztályozón.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: