2013-06-20 13:04:55• hírek • Kocsis Zoltán

Kit baseball-ütővel, kit baltával juttattak kórházba szerdán Szatmárnémetiben

Négy óra leforgása alatt két súlyos testi sértés történt szerda este Szatmárnémetiben: előbb egy férfit baltával támadtak meg, majd egy másikat baseball-ütőkkel vertek meg saját sógorai.

Az első bizarr eset fényes nappal, 19.30 körül történt a Batizi úton található tömbházak előtti zöldövezetben. A túrterebesi illetőségű B. Francisc vitába keveredett a szatmárnémeti D. Vasilével. A vita olyannyira elmérgesedett, hogy utóbbi baltát ragadott, és azzal ütötte meg B. Franciscet, akinek megvágta a jobb karját.

A sérültet a Szatmár Megyei Kórházba szállították, az 52 éves bántalmazó ellen pedig testi sértés és fehér fegyver illegális használata miatt indítanak eljárást.

Szintén a kórházba került az a férfi, akit saját sógorai vertek meg. A szatmárnémeti P. Stefan 23.00 óra után keveredett vitába két sógorával, V. Józseffel és V. Sándorral. A családi perpatvar odáig fajult, hogy utóbbiak baseball-ütőkkel többször is megütötték sógorukat.

A férfi a megyei kórház sürgősségi osztályának bejáratához menekült, ahol az intézmény alkalmazottai siettek segítségére. Előbb könnygázzal lefújták üldözőit, majd ellátták a sértett betört fejét, közben pedig kihívták a rendőrséget. Az üldözők többször is halálosan megfenyegették P. Stefant.

A két elkövető ellen ebben az esetben is eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: