2014-11-19 09:35:56• hírek • Szatmár.ro

Baleset miatt jó ideig állt a sor a Károlyi úton

Két autó ütközött a megyeközpont határában szerda reggel 8 óra körül - emiatt a Szatmárnémetiből kivezető sávon teljesen leállt a közlekedés. A balesetet szenvedett járművekből a tűzoltók mentették ki a bajba jutottakat, a sérülteket egy mentőautó és egy SMURD rohammentő vitte kórházba. Hamarosan jövünk a részletekkel.

Frissítve 2: A Szatmár Megyei Rendőrség sajtóközleményt adott ki a reggeli baleset kapcsán. E szerint 8 óra körül értesítették a közúti rendőrség dolgozóit, hogy a DN19-es országúton, a Vetés felé vezető kijáratnál közlekedési baleset történt. A 38 éves B. Petru a Citroen márkájú haszongépjárművét vezette, ám nem tartotta be a követési távolságot, ezért az előtte haladó Opelnek ütközött - ezt a 36 éves Iuliu S. vezette. Az Opel az ütközés miatt áthajtott a szembe közlekedők sávjába és ott egy szabályosan közlekedő Daciának ütközött.

Az Opel vezetője több sérülést is szenvedett, a Daciában utazó 46 éves nő viszont könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

A balesetben résztvevő gépjárművek vezetői közül egyik sem fogyasztott alkoholt.

Frissítve 1:

A baleset helyszínéről két személyt vittek kórházba. Egy 36 éves férfit, akit láb és válsérülései miatt beutaltak a kórházba - combcsonti sérülése miatt elképzelhető, hogy meg is fogják operálni. Kórházba vittek egy nőt is, az ő állapotáról egyelőre nem kaptunk információkat.

A Szatmár.ro egyik kedves olvasója értesített minket, hogy reggel 8 óra körül közlekedési baleset történt a Károlyi úton, Szatmárnémeti határában. Két autó ütközött, a helyszínelés, illetve az autóban rekedt sérültek kiszabadítására irányuló munka miatt pedig olyan sor gyűlt fel a kifelé vezető sávon, hogy nagyjából az Auchan bevásárlóközpontig ért.

Megkerestük a Szatmár Megyei Rendőrség sajtóreferensét is, aki sajnos semmiféle felvilágosítást nem tudott adni az ügyben, csak annyit ígért, hogy a nap folyamán sajtóközleményben értesít minket a részletekről, illetve a balesetet szenvedettek állapotáról.

A fotóért köszönet olvasónknak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: