2014-10-02 16:43:50• hírek • Szatmár.ro

Idősek napja a Reménység Központban

A Caritas által működtetett központban csütörtökön 80 nyugdíjas ünnepelte együtt az Idősek napját.

Énekkel, szavalattal készült csütörtökre a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet által működtetett Reménység Központ néhány látogatója az idősek napjára. Ezeket elő is adták, a közönség pedig nagy örömmel fogadta mind a klubtársak, mind pedig a klub működtetéséért felelős személyek köszöntő és bátorító szavait.

Az idősek napját minden évben megünneplik a Reménység Központban, de a hagyományok ápolásának a jegyében nemrég a szüretről is megemlékeztek, de minden évben állítanak májusfát, tartanak maskarás farsangi mulatságot is a központ látogatói.

A központot mostanában összesen 145 idős személy látogatja. Itt lehetőség van arra, hogy társaságban töltsék el az időt, sakkozva, kártyázva, vagy éppen újságot olvasva és az olvasottakat megbeszélve.

A csütörtöki alkalom keretében a szokásokhoz híven köszöntötték a születésnaposokat is. Úgy alakult, hogy ez alkalommal a központ legidősebb női és férfi látogatóját is születésnapjuk alkalmából köszönthették: Füzi Emília 91 éves, Sorbán József pedig nemrég a 92. születésnapját ünnepelte.

Idősek napja a Reménység Központban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: