2015-10-09 16:11:02• hírek • Gold-T Farm

Az immunrendszer őszi erősítése

Az őszi hónapokra jellemző változékony időjárás, az óvoda- és iskolakezdés, a hűvös reggelek sokak számára egyet jelentenek a megfázás, légúti betegségek, influenza időszakának kezdetével.

Annak érdekében, hogy az ősz ne a betegségekről szóljon, rendkívül  fontos, hogy immunrendszerünk megfelelő állapotban legyen. Íme néhány dolog, amivel sokat tehetünk a betegségek megelőzése érdekében.

A nyári hónapok folyamán jellemzően több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, ezzel pedig több vitamin kerül a szervezetünkbe. Ez azonban még önmagában sajnos nem jelent védelmet szervezetünk számára. Továbbra is fontos odafigyelnünk arra, hogy táplázkozásaink során magas vitamin- és ásványianyag-tartalmú élelmiszereket fogyasszunk. Különösen fontos a magas C-vitamin tartalmú ételek fogyasztása.

Tévhit, hogy a meleg nyári hónapok után már kevésbé fontos a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása. Szénsavas italok helyett fogyasszunk inkább gyógynövény alapú teákat, hiszen ezek által is hozzájárulhatunk a betegségek legyőzéséhez.

A cikk folytatása a Gold-T Farm oldalán olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: