2013-07-03 10:03:39• hírek • Kocsis Zoltán

Az építkezést kezdd a Rosu Company-nál!

Házat építesz vagy újítasz fel, de nem tudod, honnan szerezheted be a legjobb építkezési anyagokat? Szeretnél egy szép zöld udvart, ahhoz szükséged lenne egy modern fűnyírógépre is? Esetleg csak a fürdőszobádat alakítanád át? Valamennyi esetben az első utad a Rosu Company-hoz vezessen! Szatmár megye hat pontján közel harmincezer árucikkel várnak mindenkit, aki tartós otthonra vágyik!

A Rosu Company-t 1993-ban alapította a Rosco-házaspár, az elmúlt két évtizedben pedig a megye egyik legdinamikusabban fejlődő, építkezési anyagokat forgalmazó vállalkozásává vált. Remekül bizonyítja mindezt, hogy az alapításkor három alkalmazottal útnak induló cégnél jelenleg 68 személy áll az ügyfelek rendelkezésére Szatmár megye öt pontján: Szatmárpálfalván, Túrterebesen, Sárközújlakon, Kisgércén és Avasfelsőfaluban. A kínálatban pedig közel 30.000 árucikk található.

A Rosu Company az egyik legnagyobb forgalmazója a Makita, Stihl, Bosch és a Yato termékeknek valamint egyedüli forgalmazói a pellettel fűtött SmartFire kazánoknak és az Repsol olajoknak. Nagyon fontos, hogy valamennyi, a cég által forgalmazott eszköz, szerszám és berendezés javítására szervizelési lehetőséget is biztosít.

A Rosu Company lerakatainak polcain és raktáraiban megtalálod mindazt az építkezési anyagot, fűtésrendszereket, elektromos rendszereket, kanalizálási és gázvezetési eszközöket, szerszámokat és tartozékokat, eszközöket és berendezéseket, védőfelszereléseket, kertészeti eszközöket, bútorokat, elektronikai berendezéseket és elektromos háztartási eszközöket, amelyekre házad felépítéséhez, felújításához, karban tartásához, kerted, udvarod gondozásához szükséged van.

Ha egyéb információra van szükséged a termékekről vagy a kínálatról, tekintsd meg a Szatmárpálfaván, a Pálfalva út 47/B szám alatt található lerakatot vagy fordulj a cég alkalmazottaihoz a rosucompany@gmail.com és az office@rosucompany.ro emailcímeken, esetleg hívd a 0261/757.400 és a 0745.193.200 telefonszámokat. A másik négy lerakat címét a rosucompany.ro honlapon találod meg.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: