2015-07-05 14:55:44• hírek • Szatmár.ro

Az Utcazene Fesztivál második napjának legjobb fotóiból válogattunk

Vasárnap 18 órától folytatódik a fesztivál programja.

Pénteken kezdődött és vasárnap zárul Szatmárnémetiben a II. Utcazene Fesztivál. Öt színpadon közel 30 csapat és egyéni produkció szórakoztatja a közönséget, közben pedig versenyeznek is - a legjobb produkció viszi el ugyanis a 2000 eurós fődíjat. Az első naphoz képest szombaton volt némi változás: az Autonet színpad például a régi főtér parkjába, a Pannónia Szállóval szembeni részre költözött.

Pénteken már mondtuk és továbbra is fenntartjuk a véleményünket: a megyeközpont talán leghangulatosabb fesztiválja az Utcazene Fesztivál - erről pedig bárki meggyőződhet, aki vasárnap kilátogat a régi vagy az új főtérre.

Aki pedig nem tud kimenni a városba, az nézze meg a fesztivál fotósai által készített fényképek válogatását, amit cikkünkhöz csatoltunk.

Vasárnap 18 órakoz kezdődnek az utcazenészek koncertjei az öt színpadon. Az új főtér rendezvénygödrében felállított főszínpadon zenélni fog például a kolozsvári Funkorporation, a Koszika and the Hot Shots, a perui Alex Torres, 21 órától pedig a szatmári Beatles-banda lép színpadra.

A II. Utcazene Fesztivál eredményhirdetésére 22-23 óra körül kerül sor, azt pedig a tavalyi győztek Quarktett zenekar koncertje követi.

A szatmári Utcazene Fesztivál a kárpát-medencei fiatal magyar zenészek számára remek megjelenési sőt együttműködési lehetőséget teremt, ezt a Bethlen Gábor Alap támogatása tette lehetővé.

Kattints a nagyobb méretért!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: