2016-06-29 16:53:49• hírek • Kocsis Zoltán

Az Országos Beruházási Vállalatot nem érdekli a mi Sport hotelünk

Továbbra is teljességgel bizonytalan - sőt talán közelebb áll a valósághoz, ha a kilátástalan jelzőt alkalmazzuk - a szatmárnémeti Sport hotel sorsa. Egy biztos: az Országos Beruházási Vállalatot nem érdekli az ingatlan.

Ezt Dragos Virgil, a Sport hotelt adminisztráló megyei ifjúsági- és sportigazgatóság vezetője ismerte el szerdán. „Az utóbbi hónapokban n-szer jártam Bukarestben. Sajnos minden eredmény nélkül. Úgy érzem, amit emberileg megtehettem, azt meg is tettem", jelentette ki.

Mint ismeretes, a Sport hotel 2015 októberében került vissza a megyei ifjúsági- és sportigazgatóság felügyelete alá, miután az intézmény polgárjogi pert indított és nyert az ingatlan használati jogát 2009-ben elnyerő Bosic Empire Company ellen.

Amint akkor Virgil Dragos elmondta, a cég mintegy 42.000 lejnyi anyagi kárt okozott az ingatlanban, ráadásul olyan állapotba hagyta sodródni a Sport hotelt, hogy az jelenleg használhatatlan. Becsléseik szerint legkevesebb 800.000 lejre lenne szükség az épület rendbetételére.

A megyei ifjúsági- és sportigazgatóság segítségért fordult a sportminisztériumhoz, Szabó Gabriella akkori tárcavezető meg is látogatta a Sport hotelt. Mindez azonban ugyanolyan hiábavalónak bizonyult mint az Országos Beruházási Vállalat megkeresése. Utóbbi jelezte ugyanis, nem érdekli őket a beruházás.

A Sport hotelben található 55 szoba és két apartman összesen 55 személy egyidejű befogadására alkalmas.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: