2015-05-24 00:10:13• hírek • Kocsis Zoltán

Az Autoneté volt a legszebb stand a Szatmáron gyártott-on

Szombat délután bezárta kapuit a Szatmáron gyártott, ezzel véget ért megyénk legnagyobb termék-és szolgáltatásmustrájának idei kiírása. A zárónap sem múlt el azonban nyomtalanul: a látogatók szavazatai alapján díjazták a legszebb standot, a textilipari vállalatok termékeiből pedig divatbemutatót tartottak.

Minden egyes látogató, aki a három nap alatt felkereste a Szatmáron gyártott expót, a bejáratnál cédulát kapott, amelyet három darabba lehetett tépni. A cédula egyik harmadára a legszebbnek vélt stand nevét, a másik harmadára pedig a saját nevét kellett felírnia a látogatónak. Miután háromba tépte a cetlit, a két végét egy-egy urnába kellett dobnia: az egyikkel szavazott, a másikkal pedig a tombolán vett részt.

Mielőtt a szervezők kihirdették volna a győztest, a „Szatmári Textilipari Egyesület" tagjainak ruhakölteményeit csodálhatták meg a látogatók a kifutón. A Sentierri ,Inedit, Diasim Style, Expresiv, LCT Colection, Spencer  Colection ruháit a Trust Models  és a Gaby's Models ügynökségek modelljei mutatták be.

Végezetül fény derült arra is, mely stand volt a legszebb az idei Szatmár gyártott expón. A látogatók szavazatai alapján az első helyen az Autonet végzett, megelőzve a Technosamot, a Samstudia Szövetséget valamint a Kolozsvári Műszaki Egyetemet.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: