2014-07-21 14:43:23• hírek • Szatmár.ro

Áthelyezések és kinevezések 2014-ben

Folyó év augusztus 1-jétől személyi változások történnek a Szatmári Római Katolikus Egyházmegyében.

A 2014-es év nyarán a következő személyi változások zajlanak le a Szatmári Római Katolikus Egyházmegyében: Nm. és Ft. Schönberger Jenő püspök Ft. Groszhardt Ferenc tiszteletbeli kanonokot, nántűi plébánost végleges nyugállományba engedte; Ft. Ulmer Mihály plébánost kinevezte a szakaszi plébániára plébánosnak; Ft. Merlás Tibort, az egészségügyi gondjai rendezésére kért egy év letelte után saját kérésére, egy újabb évre engedte a Budapest-Esztergomi Egyházmegyébe - szintén egészségügyi gondjainak rendezésére -, ahol ő lelkipásztori szolgálatot is vállal.

Ft. Istvánfi Szilárd máramarosszigeti segédlelkész a szatmárnémeti Szent Család Plébániára kerül segédlelkésznek, ahonnan Ft. Giurgiu Dániel ugyanolyan funkcióban a máramarosszigeti Borromeo Szent Károly plébániára lett áthelyezve. Ft. Barta Barnabás újmisést a püspök a szatmárnémeti Kis Szent Teréz plébániára nevezte ki segédlelkésznek.

Szintén változás, hogy Nántű és Ákos oldallagos ellátását ezentúl a krasznabélteki plébánia végzi, Nagyszokond és Krasznasándorfalu ellátását pedig a szakaszi plébánia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: