2006-02-25 18:17:41• hírek • Szatmár.ro

Átaludta az ülést

Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere elaludt az önkormányzati gyűlésen.

 

Demszky Gábornak változatlanul nem sikerül kialudnia magát. Legutóbb csütörtökön, a Fővárosi Közgyűlésben engedett az álmok szirén hangjainak, miközben képviselőtársai a költségvetésről vitatkoztak. A főpolgármesterrel nem először fordul elő, hogy munka közben a nyílt ülésen szenderedik el. Hogy jól kipihenhesse magát, a Fidesz tavaly kispárnával ajándékozta meg.

Sajnáljuk, hogy Demszky Gábor nem hozta magával az új kispárnáját, úgy biztosan kényelmesebben aludhatott volna – jegyezte meg Wintermantel Zsolt fideszes frakcióvezető-helyettes. Elég árulkodó, hogy Budapest vezetője éppen a főváros számára legfontosabb téma, a költségvetés közben alszik el. Hozzászólása is tanulságos volt: félreolvasásai arra utalnak, hogy akkor látta először azt a papírt. Persze nem most veszítette el érdeklődését a főváros ügyei iránt hanem, már évekkel ezelőtt – nyilatkozta a képviselő a Napi Ászank.

Marsi Péter Pál, a MIÉP frakciójának tagja nem csodálkozott azon, hogy Demszky elaludt, mert megfigyelte: elég sápadtan érkezett az ülésre. "Nem tudom, mit csinált előző éjszaka. Fél éve ezt a formáját adja nekünk", közölte a képviselő. Az ellenzéki városatya úgy látja, Demszky összeroppant ember benyomását kelti, amit valószínűleg valamilyen lelki probléma okoz.

Szőke László, az MDF frakcióvezetője már azt is csodálja, hogy a főpolgármester egyáltalán bejött a költségvetés vitájára, mert többnyire nem szokott az ülésteremben tartózkodni. Ha mégis vezeti az ülést, már csak rutinból teszi. Mit várunk egy embertől, aki tizenhat éve csinálja ugyanazt? Megunta. Belefáradt. Nem érdekli – állapította meg, hozzátéve: biztos benne, hogy Demszky képtelen megújulni.

A Nap Ász megkérdezte a főpolgármester sajtófőnökét, Czuk Dorottyát is, mi okozhatta a főpolgármester fáradságát, ám lapzártáig nem érkezett válasz. Gy. Németh Erzsébet, a szocialisták frakcióvezetője sem kívánta kommentálta a történteket.

(stop)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: