2015-03-20 17:51:50• hírek • Szatmár.ro

Critical Mass Szatmárnémetiben: Bicajosok, mutassátok, hányan vagytok?

Március 28-án, a Föld Órája kezdeményezés alkalmából az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti partnerségben a Pro Racers Sportegyesülettel és az Act4U Egyesülettel Critical Mass típusú kerékpáros megmozdulást szervez.

Critical Mass első alkalommal San Fransiscoban volt szervezve 1992-ben, azzal a céllal, hogy megmutassák mennyire barátságtalanok a városok és a közlekedés a kerékpározókra nézve. A Szatmárnémetiben szervezett kerékpáros felvonulás fő célja is hasonló, felhívni a figyelmet a kerékpározókra és a kerékpározásra, mint egy alternatív közlekedési eszközre.

A tömeges kerékpározás 14 órakor veszi kezdetét, gyülekezési helyszín a Főtéren, a Római Katolikus Székesegyház előtti parkolóban.

A felvonulás tervezett útvonala a következő: Főtér (P-ța Libertății), Kazinczy u. (str. Ștefan cel Mare), Ady Endre u., Magyar u. (str. Rodnei), Gyár u. (str. Fabricii), Teleki u. (str. Avram Iancu), Sugárút (B-dul Traian, B-dul IC Brătianu) és Főtér (P-ța Libertății).

A felvonulás tökéletes szabadidős programot jelenthet úgy kicsik, mint nagyok számára. A biztonságos felvonulás érdekében a tömeget rendőri felvezetés és kíséret fogja segíteni.

Szombaton, azaz március 28-án találkozunk a Főtéren 14 órakor. Mutassuk meg magunk! Mutassuk meg, hogy sokan vagyunk!

A kerékpározással kapcsolatos további információk Bartha Botondtól igényelhetőek a 0743 419 443-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: