2016-02-14 14:30:34• hírek • Kocsis Zoltán

Árokba borult és súlyosan megsérült a részeg autós

illusztráció
illusztráció

A jelek szerint nem múlhat el hétvége olyan közlekedési baleset nélkül, amelyben jelentős szerepet játszik az alkohol. Szombat este Oláhcsaholy területén sérült meg súlyosan egy erősen ittas autós. Tasnádszántón rosszkor állt meg egy kerékpáros, de kisebb sérülésekkel megúszta.

A magyarcsaholyi S. István szombat este veszítette el uralmát Opel típusú személygépkocsija fölött és kötött ki az árokban. Pedig a terep nem lehetett ismeretlen számára, a baleset ugyanis a szomszédos Oláhcsaholyban történt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi meglehetősen ittasan vezetett, a szonda 0,98 mg/l alkoholkoncentrációt mért a leheletében. A felelőtlen autós ráadásul súlyosan meg is sérült a balesetben.

Szerencsére kevésbé súlyos következménye volt annak az esetnek, amely szombat reggel történt Tasnádszántón. A 46 éves S. Gheorghe elővigyázatlanul szállt le kerékpárjáról, az ajánlott követési távolságot be nem tartó 38 éves K. Károly pedig elütötte a férfit. Aki kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, számolt be a rendőrség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: