2014-10-23 10:14:49• hírek • (x)

Aquastar Fesztivál és halloween-fürdőzés szombaton

Újabb eredeti és egyedi rendezvénnyel rukkol elő a Szatmárnémeti közvetlen közelében található Aquastar aquapark. Észak-Erdély kedvenc vizes élményparkja október 25-én, szombaton egy érdekes fesztiválra és misztikus halloween-fürdőzésre várja a kikapcsolódni vágyókat. Mindezzel párhuzamosan nyílt nap lesz az Aqua Medica Kezelőközpontban is!

A program szerint szombat délelőtt 10.00 órakor nyílnak majd az aquapark kapui. A szervezők egyaránt gondoltak kicsikre és nagyokra. A gyerekeket tökfaragó versennyel és kézműves tevékenyégekkel várja a Borókagyökér Egyesület, a felnőtteket pedig sörfesztivállal csalogatják a szervezők. Az aranyszínű nedűt az Ursus szolgáltatja. A sörgyártás szinte egyidős az emberiséggel, az Aquastarban pedig szombaton egy literes korsókban szolgálják majd fel a nemes italt. Az Aquastar fesztiválra a belépés ingyenes.

Mindezek mellett további rengeteg meglepetéssel és tombolával igyekeznek majd szórakoztatni a vendégeket a szervezők.

A nap másik fénypontja este várható: 22.30 és 02.00 között mindenki részt vehet a misztikus hangulatú halloween éjszakai fürdőzésen. Természetesen nem maradhat el a különleges szaunaszeánsz sem, a szaunákban újra a mátészalkai szaunamester, Sanyi bácsi teszi majd izzasztóvá a helyzetet.

A szezon első éjszakai fürdőzésére a belépés 25 lejbe kerül, ám ez - figyelem - tartalmazza a szaunahasználatot is.

Nem csak a szórakozásról és a kikapcsolódásról szól azonban október utolsó szombatja az Aquastarban: a fentiekkel párhuzamosan ugyanis nyílt napot tart az Aqua Medica Kezelőközpont! Itt választ kaphatunk olyan kérdésekre, mint hogy milyen szakorvoshoz forduljunk, ha valamilyen egészségügyi problémánk van; mit tartalmaz és mire jó az Aquastar termálvize; hogyan tudnánk egészségesen fogyni, alakot formálni; mit jelent az orvosi rehabilitáció; a balneo-fizio-kinetoterápia hogyan befolyásolja a gyógyulást; miként vehetjük észre, ha gyerekünknek fejlődési problémája van; mivel tudjuk enyhíteni hátfájásunkat vagy éppen hogy mire jó a KINESIO TAPE? Választ kaphatunk a legfontosabb kérdésre is: miként tudnak segíteni az Aquastar szolgáltatásai az egészségesebb életmód kialakításában?

Mindezek érdekében a szombati nap folyamán az érdeklődők konzultálhatnak a terapeutákkal, megmérettethetik vérnyomásukat, a gyerekek egészséges fejlődéséért antropometrikus felmérésen vehetnek részt, szakmai tanácsokat kaphatnak az életmódváltáshoz, a fogyáshoz, az alakformáláshoz. És ami a legjobb, mindezt ingyen és bérmentve!

Ráadásul az első tíz feliratkozó ingyenes KINESIO TAPE kezelésen vehet részt! Ne hagyja ki! Saját maga és gyereke egészségéért!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: