2015-10-05 09:35:38• hírek • Blikk.hu

Vérszerződéssel nősült meg a viszkis rabló

Felszállt a szürke füst Taksonyban. Tűzoltókra nem volt szükség, ugyanis a viszkis rabló nősült meg, ez pedig a ceremónia része volt. Ambrus Attila ugyanis ősmagyar szertartás keretében kötelezte el magát egy életre.

Pap nem volt, volt viszont helyette sámán, aki a porba rajzolt körbe állította őket, és mindenkit megfosztott az első hitvesi csók látványától, ugyanis az ifjú párt egy marhabőrrel takarta le.

A Viszkis esküvője szupertitkos volt. A Pest megyei település eldugott földútjának végén lévő kis fogadóban tartották. A diszkrécióra és a biztonságra fekete öltönyös, kigyúrt testőrök vigyáztak. A vendégek összetétele vegyes volt, de meglehetősen sok luxusautó parkolt a fogadó előtt.

- Korábban soha nem voltam ilyen szertartáson. Nagyon bensőséges volt, de kicsit szokatlan. A boldogító igent nem kellett kimondaniuk, helyette egy előre betanult, amolyan esküfélét kellett mondania először a vőlegénynek, majd a menyasszonynak. Kicsit úgy éreztem, mintha az egész a menyasszony körül forogna - mesélte a Blikknek az egyik vendég, aki hozzátette: Ambrus csak olyanokat hívott meg, akik vagy rokonai vagy barátai, vagy támogatták az újrakezdésben, s kitartottak mellette.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: