2015-03-11 15:48:16• hírek • Szatmár.ro

Álmodj. Vállald. Vállalkozz!

Az EFIKOT, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság ifjúsági frakciójának (RIF) évente megrendezésre kerülő, ugyanakkor Erdély legnagyobb magyar nyelvű fiatal közgazdász találkozója, ahova 20 előadó-meghívottat, illetve 200 résztvevőt várnak a szervezők.

A rendezvény hagyományosan plenáris előadásokkal kezdődik, amelyeket az előző évektől eltérően 4 szekció követ: Leadership; Digitális marketing; Üzleti protokoll; Next generation, avagy az új generáció, ahol 30 év alatti tehetséges személyek beszélnek saját, megélt tapasztalataikról. Kolozsváron, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar épületébe várják a szakmailag pezsdülni vágyókat, március 27-29 között.

Számos magyarországi és erdélyi szakember szólal majd fel. Íme, egy kis ízelítő az előadók listájából: Somlai Fischer Ádám, a Prezi.com megálmodója és egyik alapítója; Sas István, a magyar reklámszakma doyenje; Dr. habil. Papp-Váry Árpád PhD, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola általános rektorhelyettese, a Marketing Intézet vezetője; Kosza Aliz, stratégiai tanácsadó; Bánki Tamás, a Linkedin magyar szakértője; Kepes Ágnes, protokoll tanácsadó; Barabás László, az Accenture solution architect menedzsere.

A konferencia jelmondata - Álmodj. Vállald. Vállalkozz! - is arról árulkodik, hogy kiknek is szól ez az esemény. Az egész Kárpát-medencéből érkeznek résztvevők - magyarországi, vajdasági és felvidéki fiatal magyar közgazdászok egyaránt rendszeres látogatók, így remek lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, a tudományos és üzleti tapasztalatcserére.

A szervezők mindenkit várnak szeretettel a konferenciára, március 26-ig lehet még regisztrálni a rendezvény honlapján.

Bővebb információk: http://efikot.rif.ro/

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: