2010-05-05 17:30:43• hírek • Póti Orsolya

Akciós belföldi utazás

A Solarex Tours utazási iroda ügynökeitől a belföldi utazás lehetőségeit mértük fel. Idén több akció és ajánlat közül választhatnak azok az utazni vágyók, akik úti célul az ország valamely pontját tűzték ki.

Az utazási iroda ügynökei szerint idén a legtöbb kikapcsolódni vágyó eddig a Félix Fürdőt választotta, mivel könnyen megközelíthető, olcsó és több akciós csomagból is válogathatnak az utazni vágyók. Ezen kívül egyre többen keresik a gyógykezeléssel ellátott üdülőhelyeket, mert a nyugdíjosztály már nem állít ki - vagy csak nagyon alacsony számban - kedvezményes utakat. Az utazási irodákban ezek a helyek kicsit drágábbak, de ennek ellenére sokan érdeklődnek a belföldi gyógyturizmus iránt. Felix Fürdőn kívül sokan választják úti célul Parajdot, Olanesti-et, Moneasat és Szovátát is. Parajd és Szováta iránt leginkább magyarországi turistacsoportok érdeklődnek, mivel számukra érdekesség az a terület.

Az idei kínálat a már megszokott akciók mellett újdonsággal is bővült. Az egy hetes kedvezményes „Gyógyfürdő" csomag, és a tíz napos „Felfrissülés" akció mellett, ajánlott a „Gyere a fürdőre!" csomag, amely rendkívül kedvezményes áron egy hetes üdülést kínál augusztus és július között. Az akciót nem csak a fürdőhelyeket kedvelők, hanem a hegyvidékek iránt rajongók is kihasználhatják.


A parajdi sóbánya is népszerű a turisták körében
A Parajdi Sóbánya is rendkívül népszerű a turisták körében


A felsorolt helyek mellett nem feledkeztünk  meg országunk tengerpartjáról sem. A tavalyi áremelkedések miatt jelentősen csökkent a román tengerpartra utazók száma, azonban idén nem az utazni vágyók száma, hanem az  árak csökkentek, és nem egy akciós csomag közül választhatnak a román tengerpartot kedvelők. Előszezonban, június végéig ajánlott az „Egy hét a tengeren" csomag, amely szállást és/vagy reggelit tartalmaz. A csomagok ára 150 lejtől kezdődik, és az árak annak függvényében változnak, miként a szálloda az akciókat tartja.

Ami hazánkban különlegességnek számít, és nagyon vonzó az a Duna Delta. Belföldi és külföldi turisták egyaránt érdeklődnek a hely szépsége iránt, de a Duna deltai utazási csomagok ára sokkal drágább a más  belföldi csomagok árához viszonyítva.


Felix-Fürdő
Felix-Fürdő - Apollo Strand


Idén több kedvezényes csomag van a román tengerpartra
Idén több kedvezményes csomag van a román tengerpartra


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: