2011-05-07 13:18:40• hírek • (x)

Akciók, kedvezmények a Nike boltban

M3 Outlet: több kamionnyi áruval készült a NIKE az újranyitására.

Az eddigi tapasztalatok már többször beigazolták, hogy a kilométerek nem lehetnek akadályai a vásárlásnak, főleg, ha jó minőségű és a normál árnál jóval kedvezőbb vételről van szó. Az M3 Outlet is ezt a koncepciót követve építette meg az M3-as autópálya mellett fekvő 11.000 négyzetméteres alapterületű bevásárló egységet.

Hála az autópálya szomszédságának, gyorsan és kényelmesen megközelíthető, a magyarországi idő szerint reggel 10:00-től este 20.00 óráig tartó nyitva tartása pedig gondoskodik azokról is, akik munka után szeretnének elmerülni az üzletek színes kínálatában.

30 százalékos kedvezmény a Nike boltban

Hosszas készülődés után, május 6-án újranílt a NIKE Factory Outlet, a Polgári M3 Outlet Centerben. Több kamionnyi áruval készültek az eseményre.Az új üzlet a holland anyacég szárnyai alatt kezdte meg működését május 6-ától, új csapattal, teljesen új árukészlettel.

Nyitási akciójuk május 6-tól -16-ig tart, ahol is a kedvezményes kupon felmutatásával az Outlet áron felüli 30%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a Nike üzletben, az M3 Outlet Centerbe érkezők.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: