2016-11-01 12:04:29• hírek • (x)

A legjobb sítúrák a Francia Alpokba

A siutak.ro által Franciaország legnevezetesebb síterepeire juthatsz el pénztárcabarát árakon!

A sízés már nem csak a kiváltságosak téli szórakozása. Könnyen lehet sífelszerelést kölcsönözni, bármelyik pályát választod, találsz oktatót, ráadásul most már a síút megszervezése sem gond. Csak keresd fel a siutak.ro-t és válogass a számtalan franciaországi sípálya közül. Aztán pedig csak az időpontot kell kiválasztanod, és leadni jelentkezésed, a többit pedig bízd a szervezőkre!

Sokak számára csak álom, hogy a havas hónapokat a Francia Alpokban töltsék. A siutak.ro működtetője, a Szatmárnémetiből elszármazott Kató Csongor épp ezt az álmot éli meg nap mint nap. És segít bárkinek, hogy Európa legjobb sípályáin töltsön el egy hetet. De nem csak sízéssel! 

Legyünk őszinték: ki tudná jobban megszervezni a sízéssel teli vakációt, mint az, aki minden napját a hegyeken tölti? Kató Csongor kint él a Francia Alpokban, ismeri minden lejtőjét, minden buckát és minden hegyoldalt. Ő és további hat szervező az egész síszezont az Alpokban töltik, hogy minden vendégnek felejthetetlen élményben legyen része!   

Bárhová is mész a siutak.ro-n jelentkezve, lehetőséged van felszerelést bérelni vagy akár megtanulni sízni vagy snowboardozni.

siutak.ro - rengeteg élmény vár

Felkészültél a rengeteg élményre?

Egy hét alatt folyamatosan szervezik neked a sízést, na meg a csúszás utáni esti programokról sem feledkeznek meg. Hogy csak pár programot említsünk, amitől valóban feledhetetlen lesz a vakációzás: Free Ride túrák és pályán kívüli síelés, városnézés Monacoban vagy Gapban, grill party és forraltborozás - na meg bulik hajnalig.  

A siutak.ro szervezői mögött már több mint 10 éves tapasztalat áll, a szállásokat gondosan választják ki, ismerik a síterepeket és az évek során verhetetlen ajánlatokat sikerült kialkudniuk, így akár nagy létszámú csoportok és kisebb baráti társaságok számára is elérhető áron kínálják az egy hetes kalandot!

siutak.ro - rengeteg élmény vár

Akár 139 eurós áron is részt vehetsz egy általuk kínált utazáson, de érdemes tüzetesen átnézni a kínálatot, ami több ezer kilométernyi sípályából áll - még a Mont Blanc, az Európai Unió legmagasabb helyének a lejtőit is kipróbálhatod!

Les2Alpes Siutak Imagefilm from Flow Visuals on Vimeo.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: