2015-07-26 13:00:53• hírek • Szatmar.ro

Adrian Stef Szamossályiban

Adrian Ştef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke meghívást kapott a Szamossályi Falunapi rendezvényre, melyre szombaton, július 25-én került sor. Látogatása a két megye közös projektjeinek köszönhető.

A tavalyi hagyományt folytatva, a rendezvény első napján, pénteken, 11.30 órától került sor egy kenutúrára. A résztvevők a Decebal híd alól indultak végig a Szamos folyón, Szamossályiig. Az indulásnál jelen volt Adrian Ștef is, szombaton pedig részt vett  a Szamossályi Falunapi rendezvényen.

Bíróné Dienes Csilla polgármester köszöntő beszédében kihangsúlyozta, hogy a tanácselnök jelenléte nagyon fontos a két megye jövőbeli együttműködése szempontjából.

Adrian Ştef ünnepi beszédében elmondta: ,, A következő időszakban megfelelő szervezeti keretet kell biztosítani a határon átnyúló együttműködések koordinálására, valamint hozzá kell járulni egy gyorsabb regionális és gazdasági fejlődéshez. A pénteki kenutúra összeköti a két megyét. A következő Szatmár Megyei Napok alkalmával egy hasonló túrát szeretnénk szervezni a Szamoson".

A helyi sportpályán felállított színpadon számos fellépő szórakoztatta a jelenlévőket. A rendezvény egy csodálatos tűzijátékkal ért véget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: