2015-03-05 13:28:58• hírek • Szatmár.ro

Adója 2%-át a természet védelméért!

A természet csak ott emberbarát, ahol az ember természetbarát! Támogassa az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti tevékenységét adójának 2%-ával, hozzájárulva ezzel a Túr Menti Védett Területek természeti értékeinek megőrzéséhez!

A Pénzügyi Törvénykönyv módosítása által a román állampolgárok számára is lehetőség nyílt, hogy felajánlják évi összjövedelmi adójuk 2%-át civil szervezetek számára. Ön határozhatja meg azt, milyen célt szolgáljon az adója kicsiny része. Érdemes megjegyezni, hogy ez az összeg nem a fizetésből vonódik le, hanem az államnak mindenképpen befizetett összegből.

Az adományokból befolyt összeget facsemeték vásárlására és ültetésére kívánja fordítani az EKE - Szatmárnémeti. A rendszeressé vált faültetési akciók a Túr Menti Védett Területek számos védett állatfajának élőhelyéül szolgáló erdők, fáslegelők visszatelepítését szolgálják.

Ha Ön támogatni szeretné faültetési tevékenységünket, a következőket kell tennie: töltse ki és juttassa el a helyi pénzügyi hatóságokhoz a 230-as számú űrlapot, vagy hozza be az EKE - Szatmárnémeti irodájába, melynek címe: Tudor Vladimirescu u. 9 sz., és mi továbbítjuk azt a megfelelő szerveknek. A formanyomtatvány letölthető az EKE -
Szatmárnémeti honlapjáról (www.eke.ro).

A formanyomtatványon fel kell tüntetni az EKE - Szatmárnémeti adatait. (Szervezet neve: Societatea Carpatină Ardeleană - Satu Mare; adószám, fiskális azonosító szám: 14133147; bankszámla szám: RO49RNCB0221043050260001)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: