2012-06-06 14:42:44• hírek • Szatmári Magyar Hirlap

A szatmári magyar értelmiségiek Csehi Árpádot támogatják

A Szatmár megyei kulturális élet és civil szféra képviselői mondják el, miért támogatják szavazatukkal Csehi Árpádot az újabb megyei tanácselnöki mandátumért folytatott harcban.

Bertók Béla

„Csehi Árpád Szabolcsot és az RMDSZ csapatát támogatom, mert fontosnak tartják a szatmári magyar kultúrát és ezen belül a hagyományőrzést is. Mindig lehet rájuk számítani, támogatnak és most nekünk is ugyanezt kell tennünk."

Bertók Béla, a Bartók Egyesület elnöke

Fátyol Rudolf
„Csehi Árpád Szabolcsot és az RMDSZ csapatát támogatom, mert jómagam is a professzionizmus híve vagyok és a tanácselnök és a polgármester is profi módon dolgoztak az elmúlt években. Támogatom, hogy a profik minden körülmény között maradjanak a helyükön."

Dr. Fátyol Rudolf, hegedűművész, a Dinu Lipatti Filharmónia igazgatója

Fülöp Szabolcs
"Az RMDSZ csapatát és Csehi Árpád Szabolcsot  támogatom, mert hiteles politikusnak, jó szakembernek és vezetőnek tartom. Az elmúlt négy évben operatív és hatékony megyei közigazgatást alakított ki. Meggyőződésem, hogy a megye minden lakosa számára ő a legjobb választás."

Fülöp Szabolcs, a Multisalva speciális mentőcsapat vezetője

Kánya László
„Csehi Árpád Szabolcsot és az RMDSZ csapatát támogatom, mert maximálisan megbízom bennük. Felvállalták a magyarság érdekeit és nemcsak a magyarságét, hanem az egész megyét jó irányba vezetik."

Kánya László, a MADISZ társelnöke

Koczinger Tibor
„Csehi Árpád Szabolcsot és az RMDSZ csapatát támogatom, mert fontosnak tartják, hogy együtt, hatékonyabban segítsük a szatmári emberek boldogulását. Vele tudok együtt dolgozni, mert szakmailag kompetens és jó munkabírású csapatkapitány."

Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány elnöke

Méhes Kati
„Csehi Árpád Szabolcsot és az RMDSZ csapatát támogatom, mert eddig csak jó irányba vezette a megyét. Nagy veszteség lenne úgy a magyarság mint a románság számára ha nem kerülne vissza a megyei tanácselnök székbe. Mindenkinek aszerint kellene döntenie, amit a józan esze diktál, mellőzve mindenféle nemzetiségi és pártérdeket, mert neki ott a helye."

Méhes Kati, színművésznő

Nagy Orbán
„Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnök jelöltet támogatom, mert az előző négy évben nemcsak ígért, hanem bizonyított is. A leghitelesebb politikusnak tartom és az előttünk álló négy év sikerére szakmai tudása a garancia."

Nagy Orbán, a Harag György Társulat színművésze

Nezezon Enikő
„Csehi Árpád Szabolcsot és az RMDSZ csapatát támogatom, mert a magyar népi kultúra kutatása, ápolása, átörökítse valamint néphagyományaink megőrzése és tisztelése közös céljaink közé tartoznak."

Nezezon Enikő, az Aranykapu Kulturális Egyesület elnöke

Sike Lajos
„Csehi Árpád Szabolcsot és csapatát támogatom, mert ő igazán közvetlen, szolgálatkész tanácselnök volt az eddigiekben is, könnyű megszólítani és igényli az emberek véleményét, ami egy nagyon fontos vezetői erény. "

Sike Lajos, újságíró

Szarvas Károly
„Csehi Árpád Szabolcsot és az RMDSZ csapatát támogatom, mert az eddig elért eredmények is önmagukért beszélnek, bármilyen területről is legyen szó. Támogatják a kultúrát, ami nagyon fontos, mert nélkül nem lenne magyarságunk sem."

Szarvas Károly, az „Egri csodaszarvas" néptáncegyüttes vezetője

Thoroczkay Sándor
„Csehi Árpád Szabolcsot és az RMDSZ csapatát támogatom, mert meggyőződésem, hogy kompetens politikus abban, hogy a megye és a szatmári magyarság ügyét képviselje. Azoknak, akik komolyan gondolják a megye jövőjét és a magyarság helyzetét, azoknak mindenképp támogatniuk kell őket."

Thoroczkay Sándor, történész

Tóth-Pál Miklós
„Csehi Árpád Szabolcsot és az RMDSZ csapatát támogatom, mert most józanészre és nem érzelmekre van szükség; amit négy éve kivívtunk magunknak, azt nem hagyhatjuk elveszni."

Tóth-Páll Miklós, színművész, az Ady Társaság elnöke

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: