2015-09-01 12:29:30• hírek • Szatmár.ro

A szatmárhegyi bicajos versenyen is ott lesz az Autowebshop

A versenyre beiratkozni a helyszínen lehet, illetve szeptember 2-ig a Poesis Hotel recepcióján, vagy az Avram Iancu utcában található Louis Bike kerékpáros szaküzletben. A beiratkozási díj az XCO Race-re a helyszínen a rajtot megelőzően 50 lej, ám akik szeptember 2-ig beiratkoznak csak 40 lejt kell fizessenek. A családi futamra a beiratkozás a helyszínen 30 lejbe kerül, szeptember 2-ig ez a díj csak 20 lej.

Menő kerékpáros újdonságokkal ismerkedhetsz a meg a második XCO Race-en.

Szeptember 5-én újra hegyi kerekesek lepik el a Szatmárhegy közelében található erdőt. A tavalyi futam sikerén felbuzdulva újra XCO krosszversenyt szervez ugyanis a Pro Racers Szatmárnémeti Sportegyesület. A versenyt a  Meddes (Medisa) irányába vezető úttól jobbra találhatő erdőben és annak környékén rendezik meg.

Idén is lesz családi futam (Family Race) - ezen azok vehetnek részt, akik gyermekeikkel szeretnék kivenni a részüket a versenyből. A családi futam könnyű versenypályán zajlik majd, egy 3 kilométer hosszúságú, széles erdei úton. A távot a tervek szernt 2 vagy 3 alkalommal kell majd teljesíteni. A családi futamon legalább egy szülő kell részt vegyen 5-13 év közötti gyermekével.

Az XCO Race már a tapasztaltabb bicajosoknak szól: a 4 kilométer hosszúságú terep közepes nehézségi fokozatú, a távolságot pedig kategóriától függően 3-6 alkalommal kell majd megtenniük a versenyzőknek. Ebben a kategóriában a résztvevőnek legalább 14 évesnek kell lennie, a 18 év alatti versenyzők pedig a szülők írásos engedélyével vehetnek részt a megmérettetésen.

A rendezvény programja:

8.30-9.45 - Beiratkozás
10.00 - Elstartol a Family Race
10.15 - Elstartol az XCO Rece I-es kategóriája - 14-18-as és 40+-os kategóriába korosztályba tartozó férfiak és a női versenyzők
12.00 - Elstartol az XCO Race II-es kategóriája, 19-29-es és 30-39-es korosztályú férfiak versenye
15.00 - Díjkiosztás

A rendezvény ideje alatt a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy testközelből megismerkedhessenek a 2015-ös év bicajos újdonságaival. A Thule-termékeket forgalmazó Autowebshop.ro standjánál ugyanis a bicajozás szerelmeseinek azokkal a legújabb termékekkel lesz lehetőségük közeli barátságot kötni, amelyeket a kerékpárosok életének a megkönnyítésére dolgozták ki az elismert márka mérnökei. Itt az internetes áruház nagy tapasztalattal rendelkező munkatársai mutatják majd be ezeknek az eszközöknek az előnyeit és használatát.

A szatmárnémeti székhelyű Autowebshop.ro 2013-ban és 2014-ben is elnyerte a Románia Legjobb Autós Webáruháza címet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: