2009-06-25 15:47:21• hírek • Gozner Gertrud

Hajszíntrendek a fodrászatban

A szatmári hölgyek kétféle hajszínt kérnek legtöbbször fodrászuktól. Korosztálytól függetlenül egyrészt a szőke árnyalatok számítanak trendinek, másrészt a csokoládészín a nyerő - tudtuk meg Vajda Katalintól, az Aphrodité szépségszalon fodrászától.

A kedvelt szőke árnyalatok a natúr szőkétől a mogyoróárnyalatig terjednek, a vendégeink többsége ezeket viseli - tette hozzá. A középkorú hölgyeknél még mindig divatosak a vörös árnyalatok, de ezek most eltolódtak egy sötétebb hajszín, a lilásvörös és az ibolyaszín irányába - fejtette ki a szakember. Ugyancsak nagyon kedvelt a sötét, csokiszínű hajban elszórt élénkpiros tincsek, általában ezeket a húszas éveikben kérik a hölgyek.

A tinédzserek körében a világos szőke hajszín a menő. Sok-sok szőke tincset szeretnének a frizurájukba, vagy akár az egészet erre az árnyalatra festik, mivel a tinik mindenképp a világos árnyalatokat preferálják. A feketére is van igény, azonban vigyázzunk, mert nem mindenkinek áll jól ez a szín - figyelmeztet a fodrász. A melírozás úgy tűnt egy ideje kiment a divatból, de most újra egyre többen fordulnak ezzel  a kívánsággal a fodrászhoz.

Az abszolút nyári trendnek a színes tincsek számítanak, főleg a szőke hajban elhelyezett kék, zöld, lila és rózsaszín árnyalatok - nyilatkozta Katalin. Mindenképp érdemes szakemberrel végeztetni a festéseket, mert egy fodrász több festékből is kikeverheti a vágyott színt, a vendég hajszerkezetének megfelelő, személyre szabott hajszínezőt készít. És mivel professzionális termékekkel dolgoznak a szín sokkal tartósabb lesz. A haj tapintása is megváltozik ezektől a festékektől, sokkal selymesebb lesz - fejtette ki a szakember.


2009 divatja a szőke hajban elhelyezett színes tincsek.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: