2009-11-04 15:00:12• hírek • Szatmar.ro

A megyében 420 szabad munkahely van

Ezen a héten 420 szabad munkahelyet hirdetett meg a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség.

A kínálat némileg csökkent a múlt héthez képest, amikoris több mint 500 szabad állás jelentett be a hivatal. Szatmárnémetiben összesen 312 megüresedett munkahely vár betöltésre, köztük 15 darabot a felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára kínálnak. Hét helyre azok a munkavállalók is jelentkezhetnek, akik semmiféle képesítéssel nem rendelkeznek.

A legtöbb szabad munkahelyet - 140 darabot - ezen a héten is a textilipari munkások számára kínálják. Rajtuk kívül keresnek még 37 kereskedelmi ügynököt, 25 ácsot, 20 kőművest és tíz orvosi asszisztenst. A felsőfokú végzettséggel rendelkezők közül gyógyszerészre, mérnökökre, kémikusra és szakorvosokra van szükség. Avasfelsőfaluban 73 cipészt és 40 bőrvarrót keresnek. Nagykárolyban, Tasnádon és Turcon ebben a periódusban nem hirdetett meg szabad munkahelyeket.

Az Európai Unió EURES programján keresztül külföldi munkahelyekre is jelentkezhetnek a szatmári álláskeresők. Németországba 29 szakorvost várnak, Dániában szintén tíz helyet hirdettek meg a különböző területekre szakosodott orvosok számára, Finnország egy fogtechnikusnak kínál munkát, Norvégia két programozót és egy fogorvost alkalmazna, míg Szlovéniába egy szemészi állás vár betöltésre. Az álláskeresők a Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség székhelyén, a Ion Ghica utca 36 szám alatt, vagy a 0216770237-es telefonszámon érdeklődhetnek.


Szatmárnémetiben 312 megüresedett munkahelyre várják a jelentkezőket


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: