2008-11-18 16:14:02• hírek • Szatmár.ro

A megbékélést hirdették Gencsen

Günthner Tibor RMDSZ-es szenátorjelölt és Varga Attila parlamenti képviselőjelölt hétfő este Gencsen „door to door"-kampány keretében a település békéjének a fontosságáról, az összefogásról beszéltek a választóknak.

A két jelölt önkéntesek kíséretében RMDSZ-es szórólapokat, egyéb kampányanyagokat osztogatott a gencsieknek, és elbeszélgetett a helyiekkel a település legfontosabb gondjairól, megoldásra váró ügyeiről.

Akarva-akaratlan természetesen szembesültek a gencsi közösséget jó ideje megosztó, egyházi okok miatt kialakult nézetkülönbségekkel is, megbékélésre, összefogásra buzdítva a helybelieket. - Annak ellenére, hogy kettőbe osztódott a gencsi közösség, most mindenkinek meg kellene érteni azt, hogy csakis az összefogás vezetheti előre a magyarságot - ezért függetlenül attól, hogy fennáll ez az ellentét a településen, mindenkinek el kell menni szavazni november 30-án - jelentette ki Günthner Tibor és Varga Attila.

Ahhoz, hogy gyermekeink a jövőben is magyarul tanulhassanak, hogy a helyi és országos közigazgatási tényezőkkel anyanyelvünkön szót tudjunk érteni - illetve, hogy állandó kapcsolatunk legyen Bukaresttel - óriási fontossága van, hogy az RMDSZ jelöltjei továbbra is ott legyenek a Parlamentben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: