2014-11-21 12:02:35• hírek • (x)

A magyar gasztronómia remekei a Trattoria per Passionéban

November 24-től magyaros ételekkel bővül az olasz étterem menüje.

A Trattoria per Passione étterem amellett, hogy a város legjobb olasz ételeivel kápráztatja el a különleges kulináris élmények rajongóit, az utóbbi időben nyitott a nemzetközi konyha irányába. Előbb a román konyha remekei kerültek a menübe, most pedig a magyar konyha specialitásaival bővült az ínycsiklandó ételek kínálata.

A magyaros ízvilágot idéző ételek november 24-én kerülnek fel az étlapra, november 27-én pedig a magyar ételek estéjére várják a fantasztikus ételek kedvelőit. A magyar ételekhez pedig magyar zene társul majd csütörtök este, hogy a hangulat tényleg tökéletes legyen.

A magyar vacsora előételében abárolt szalonna, tepertő, hagyma, fokhagyma és házi kolbász szerepel, majd következik a magyar gasztronómia szimbóluma, a gulyásleves. A főételek közül választani is lehet, bár nem lesz könnyű: az egyik menüben toroskáposzta, a másikban körömpörkölt szerepel.

A menü ára pedig nagyon barátságos: csak 40 lejbe kerül, ezért valószínűleg érdemes előre asztalt foglalni a csütörtöki vacsorára. A foglalásért hívd a 0720-092-302-es vagy 0361-807-137-es telefonszámot, illetve írhatsz a rezervari@trattoriaperpassione.ro emailcímre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: