2016-01-02 13:10:26• hírek • Szatmár.ro

A legsikeresebb szilveszteri buliját tartotta az RMDSZ

Kétszáztízen mulattak a Szatmárnémeti RMDSZ által szervezett szilveszteri bulin a Miorita étteremben.

A hagyományokhoz híven a Szatmárnémeti RMDSZ szilveszteri mulatsággal búcsúztatta az óévet. A Miorita étteremben összesen 210-en buliztak együtt - soha ennyien nem voltak még az RMDSZ mulatságán.

Finom falatok, italok és az Amulett zenekar által biztosított remek zene várta a bulizókat, a mulatság pedig fergetegesre sikeredett: hajnali 7 órakor hagyták el az utolsó vendégek a termet.

A buli kezdetekor Pataki Csaba szenátor, a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke és Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

"Köszönöm, hogy velünk tartottak 2015-ben. Köszönöm, hogy együtt vonultunk fel március 15-én több, mint háromezren a lovas huszárokkal, hogy együtt voltunk több, mint 15 ezren a Családi Hétvégén és közel 53 ezren a Partiumi Magyar Napok rendezvényein. 2016-ban új kihívások várnak ránk, és a legfontosabb feladatunk az kell legyen, hogy helyes irányba állítsuk városunkat és a szatmári közösséget. Ehhez pedig mindenkire szükség van, hiszen a változást csak együtt érhetjük el. Boldog új esztendőt kívánok" - mondta Kereskényi Gábor, a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: