2016-07-17 09:30:24• hírek • Szatmár.ro

A legbulisabb véndiákok nem ijedtek meg az esőtől

Több mint húsz éve nem volt olyan kitartóan esős idő a Véndiáktalálkozó esti buliján, mint idén. Ám a találkozás örömében úszó bulizók nem rettentek meg az égi áldástól: ha esett, behúzódtak az iskola folyosóira, mások esernyő alatt söröztek, de a buli vége felé már voltak olyanok is, akik a szakadó esőben énekeltek a zenekarral.

Esernyős buli volt a 25. Véndiáktalálkozó szombat délutáni programja. Persze a szervezők nem így tervezték, de hát az időjárás közbeszólt. Az előrejelzések szombatra esőt jósoltak, ennek ellenére a délelőtti program szikrázó napsütésben zajlott. Délután azonban mikor esett az eső, mikor nem... de inkább esett.

A találkozósok nagy részét viszont nem riasztotta el a csapadékos időjárás, az este folyamán volt aki esővédett helyre húzódott, de sokan úgy tettek, mintha megszokták volna, hogy esernyő alatt álva söröznek, boroznak vagy éppen táncolnak. Gönczy Gábor Véndiákszövetségi elnök tájékoztatása szerint a buli így is fél 2-ig tartott, a vége felé pedig már sokan a szakadó esőben, ernyő nélkül bulizva énekelték a színpadon levőkkel az örökzöld slágereket.

Gönczytől azt is megtudtuk, hogy a találkozók történetében nem ez az első esős buli. A harmadik találkozó is ilyen volt. Azt követően döntötték el, hogy a Véndiáktalálkozót nem szeptemberben, vagy éppen augusztus végén tartják.

Meteorológusokkal konzultáltak, hogy kiderítsék, melyik a nyár legkevésbő eső-esélyes hétvégéje. A szakemberek július második hétvégéjét jelölték meg, ezért lett ez a találkozók állandó dátuma. Idén sem esett július második hétvégéjén - de az idei találkozót az elhúzódó érettségi miatt a harmadik hétvégén voltak kénytelenek megtartani...

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: