2015-10-07 12:45:31• hírek • (x)

A környék legnagyobb finn szaunáját építik az Aquastarban

Frissebb, üdébb és szebb környezetben várja vendégeit az Aquastar gyógy- és élményfürdő.

Október 3-án újra megnyitotta kapuit az Aquastar, a megszokott éves karbantartást követően most egy tisztább, üdébb környezetben várja a vendégeket a gyógy- és élményfürdő. Na meg persze a megszokott kitűnő minőségű termálvízzel, élménymedencékkel, szaunavilággal - így hát biztos, hogy az őszi-téli szezonban is rengetegen keresik majd fel a Vizek Birodalmát.

Sokan szaunáznak, ezért fejlesztenek

A tapasztalat az, hogy a hideg idő beálltával egyre többen élvezik a meleg termálvizet és a szaunázást. A szaunavilágban délutánonként, esténként nagy a tömeg, kisebb-nagyobb baráti társaságok érkeznek az Aquastarba csak azért, hogy a finn szaunában izzadva méregtelenítsenek. Ráadásul mindig vannak olyan vendégek, akik illóolajokkal, rendszeres felöntésekkel teszik kellemessé és izzasztóbbá a hangulatot a finn szaunában. Ezért is döntött úgy az Aquastar vezetősége, hogy megépítik a régió legnagyobb befogadóképességű szaunáját. Hamarosan ennek megnyitására is sor kerül!

Visszatért a Hétköznapi kényeztetés

Sokak örömére újra váltható Hétköznapi kényeztetés nevű jegy hétfőtől-péntekig, ami most a megszokotthoz képest egy óra plusz fürdőzést jelent: 10 és 14 óra között érvényes. A jegy kortól függetlenül 15 lejbe kerül és magába foglalja a fedett medencék használatát.

Szieszta jegy 20 lejért

A vendégek kérésének eleget téve ismét kiváltható a Szieszta jegy 20 lejért, ami hétköznaponként 14-17 óra között érvényes kortól függetlenül. A Szieszta jegy a medencehasználat mellett a szaunavilág korlátlan használatát is magába foglalja.

Akciós jegyek délutánra

Gondolva azokra, akik munka vagy iskola után vágynak egy kis hétköznapi kényeztetésre, ismét válthatók délutáni akciós jegyek 20 lejért felnőtteknek, 15 lejért gyerekeknek, nyugdíjasoknak vagy tanulói igazolvánnyal rendelkezőknek. Ezek a délutáni akciós jegyek kizárólag hétköznapra érvényesek 17-21 óra között. Minden egyes jegytípus magába foglalja a szekrényhasználatot, az akciós csomagok pedig csak a hétköznapokra vonatkoznak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: