2014-04-10 18:08:01• hírek • Szatmár.ro

Megyei ökölvívó-bajnokságot rendeznek Nagykárolyban

Április 26-án ringbe lépnek a szatmári ökölvívók, hogy eldöntsék: kik a legjobbak a megyében.

Hosszú, több mint tízéves szünet után újra megyei szintű ökölvívó-bajnokságot rendeznek Szatmár megyében. Ráadásul nem is akárhol: Nagykárolyban, ahol már több mint 25 éve nem volt hasonló rendezvény. Erről a Megyei Ökölvívó Egyesület legutóbbi rendezvényén született döntés.

A tervek szerint különböző korosztályokban és súlycsoportokban fognak versengeni a sportolók az első helyért. Ezen a versenyen dől majd el, hogy kik képviselik a megyét az országos versenyen.

A szervezők összesen 30 sportolóra számítanak. A verseny napján 12 órától tartják majd a hivatalos mérlegelést, 16 órától pedig ringbe szállnak a szatmári ökölvívók. A helyszín egyébként a nagykárolyi Iuliu Maniu Iskola sportterme lesz.

A szervezőktől megtudtuk: valószínű, hogy egy igen elismert vendége is lesz az ökölvívó-bajnokságnak, aki egykoron kiváló sportoló volt, ma pedig bíróként vesz részt az öklözéseken. Ő nem más, mint Waldemar Cucereanu, aki nyolcszoros országos bajnok, Eb-ezüstérmes, a 2000-es vb. és a 2002-es Eb. bronzérmese.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: