2015-09-02 15:45:19• hírek • Szatmar.ro

A jó példát követni kell - Debrecenbe látogatott Kereskényi

A debreceni polgármester meghívására a cívis városba látogatott Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, Nagy Szabolcs városi tanácsos, az RMDSZ Szatmár megyei ügyvezető elnöke és Kovács Máté, a Szövetség megyei tanácsi frakciójának vezetője.

Dr. Papp László polgármester és dr. Papp Csaba tanácsnok - aki egyébként Szatmárnémeti szülötte - bemutatták a szatmáriaknak a Debrecen városban az elmúlt években eszközölt közberuházásokat és az elkövetkező időszakra körvonalazódó fejlesztési elképzeléseket. Debrecen polgármestere ugyanakkor hangsúlyozta, szeretnék szorosabbra fűzni a kapcsolatokat Szatmárnémetivel is, ugyanis a két város hasonló múltja, társadalmi-gazdasági jellegzetességei egy eredményes együttműködés alapjai lehetnek.

Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a városi RMDSZ elnöke kifejtette: „Őszinte örömmel fogadtuk a meghívást, hisz rengeteg lehetőség van a két város együttgondolkodásában és együttműködésében. Jó látni, hogy Szatmárnémetitől alig több, mint 100 kilométerre egy város ilyen dinamikusan fejlődik. 1998-2003 között joghallgatóként alkalmam volt látni napról napra a pozitív változásokat a cívis városban, s a fejlődés mind a mai napig töretlen. Azt gondolom, hogy Szatmárnémetinek is ilyen példákat kell követnie. A debreceni sikertörténet jól bizonyítja, hogy ha van akarat és kitartás, az eredmények sem maradnak el."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: