2010-04-20 12:46:08• hírek • Póti Orsolya

A hosszú haj örök divat marad

Az idei hajdivat nem csak rövidhajúaknak kedvez, hiszen a hosszú haj örök divat és a nőiesség jelképe. Legyen a hajad egyenes hullámos, vagy göndör, az alábbi tippek ötleteket adhatnak egy új frizurához.

A hosszú hajú hölgyeknek idén a rendezetlen, természetes frizurák ajánlottak. Előnyben vannak a göndör hajú hölgyek, hiszen egy megfelelő formával rövid idő alatt gyönyörűek lehetnek. De az egyenes hajú hölgyek sem csüggedhetnek, hiszen idén újra divatba jött a lépcsőzetes frizura, amit könnyű rendezetten tartani. Nagy Hetty fodrásznőnk ajánlata, hogy a hölgyek idén is bátran hordhatnak frufrut, hiszen az nagyon könnyen fel tudja dobni a hosszú egyenes hajat.

A hosszú hajnak még előnye az, hogy sokféleképpen lehet formázni, a simát lehet göndöríteni, a göndört simítani és még sorolhatnánk, de amiért igazán kedveljük a hosszú hajat, az az, hogy ha esetleg sehogy sem áll, egyszerűen összekötjük és mindjárt rendezettebbnek néz ki.  Hátránya viszont az, hogy több ápolást és törődést igényel. A rövid hajat is ajánlott legalább három havonta felfrissíteni, hiszen ez jót tesz a hajvégeknek és a frizura mindig szép és könnyen kezelhető marad.

Néhány trendi tipp:



A göndör hosszú haj igazán gyönyörű, ha megfelelőképpen ápoljuk. Szerezzen be göndör hajra való hajápolókat és sampot. Használhat hajcsavarókat is, és ha ideje engedi hagyja természetesen megszáradni a haját, így elkerüli a kiszáradást.

Ha természetes vörös haja van, vagy ehhez közeli, vállalja fel, hiszen nincs szexibb, mint a hosszú vörös ápolt haj.



Ha hosszú haja van, biztos sikerül könnyen lófarkat készítenie. Idén is divat a lófarkat összekötésnél hajtinccsel körbetekerni.



Idén is divat a régies, retro haj. Nagyanyáink simuló hullámos frizurája idén nagyon trendi, de csak elegáns megjelenéssel, piros ruzzsal és hangsúlyos szem-sminkekel viselje.



Idén újra divat a hajpánt. Engedje hátra lazán a haját, válasszon egy stílusos hajpántot és máris különleges a frizurája.



Idén a fonott és az elegáns kontyok is újjászülettek. Ezeket sokféleképpen lehet megcsinálni. Ügyeskezűek otthon is remek kontyokat varázsolhatnak, a kevésbé hozzáértők forduljanak fodrászhoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: