2014-01-07 14:57:02• hírek • Szatmár.ro

A Showder Klubosok nevettetnek január 24-én

Orosz György, Rekop György és Lórán Barnabás, azaz Trabarna teszi próbára a szatmáriak rekeszizmait.

A Business Transaction szervezésében újra Szatmárnémetibe jönnek a Showder Klubos humor-nagyágyúk.

Hogy jól induljon az év, január 24-én 19 órai kezdettel a filharmónia előadótermében fog nevettetni a bármilyen járműhang utánozására képes Lórán Barnabás, azaz Trabarna, a testvérét folyton szivató Rekop György és az egyik legnépszerűbb magyar humorista, Orosz György is, aki a Rádiókabaré csapatát már jó ideje erősíti, a Showderesekhez pedig nemrég csatlakozott.

De ismerkedjünk meg kicsit jobban a magyarországi sztárokkal!

Lórán Barnabás humorista, tanácsadó, autóhang-utánzó művész. Dolgozott, mint szállítmányozó, majd beszippantotta a távközlés, no, meg persze a szórakoztatóipar. Élő bizonyíték arra, hogy a Trabanthang-utánzó verseny után is van élet. Sőt, akkor kezdődik csak igazán. Néhány év alatt sikeres humorista, büszke apa és szenvedélyes kerékpáros lett belőle.

Rekop György a Dumaszínház királykategóriájának tagja (ez a nehézsúlyt jelenti, még mielőtt félreértés történne), mivel súlyra, Klitschkóval, magasságra Tysonnal azonos. Humorista, de tanárként diplomázott, és a szakmában is dolgozott. A haj nélküli lovag, aki egyszer már visszanyerte Erdélyt pókeren.

Orosz György napjaink egyik legnépszerűbb stand-up komikusa, aki minden most futó humorműsorban szerepel. Állandó fellépője az RTL Klub Showder Klub című műsorának, a Comedy Central tv csatornának és a Rádiókabarénak. Pályáját a tv2 műsoraiban kezdte. Három éve járja az országot műsoraival, óriási sikerrel.

A fergetegesnek ígérkező humorestre belépők az Északi Színház jegypénztárában kaphatók 25 lejes egységáron.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: